F2 junioireiden kotiturnaus
4.12.2019 17:57 Uutisointi / F2 (11)

Apassien F2 joukkue

Apassien F2 juniorit isännöivät piirisarjaturnausta 24.11 2019 Nilsiän liikuntatalolla. Toista kautta sarjassa pelaavan joukkueen taustavoimille turnauksen järjestäminen oli iso ponnistus, mutta äidit ja isät suoriutuivat järjestelyistä kiitettävästi, taittiimpa kuulla kehuja vierailevilta joukkueiltakin buffan antimista ja järjestelyistä.

Aamun ensimmäiseen peliin vastaan asteli naapuri kaupingin ylpeys eli Rökäletappio Siilinjärveltä. Varmaankin aamu unisuus vaivasi pikku-Apasseja, kun vierailijat paineli ensimmäisessä erässä menojaan ja tauolle mentiin lukemissa 1-4. Erä tauon aikana poikiin saatiin uutta virtaa ja saimme oman pelin pyörimään vastustajan päässä, josta nopeasti tuloksena 4 maalia ja tilanne 5-4. Rökis ei kuitenkaan luovuttanut vaan iski ottelun viimeisen maalin ja pisteet tasattiin tuloksella 5-5.


Päivän toiseen peliin vastaan saimme vieraita Joroisista. Peli alkoi Apassien hallinnalla ja erätauolla lukemat olivat 5-2 Apasseille. Toinen erä pelailtiin hyvää juniorisäbää ja maaleja päästiin tekemään puolin ja toisin vuoron perään. Loppulukemat Apasseille 9-6.

Päivän kolmanteen otteluun vastaan asettui Varkautelainen Varta, Jälleen nähtiin Apasseilta hyvä ensimmäinen erä ja tauole mentiin 3-1 lukemissa Apassien hallitessa palloa. Toisessa erässä rupesi poikien jaloissa näkymään iso kenttä ja tuplaten viimevuotta pidempi peliaika, kun vastustaja pääsi peliin mukaan tasoittaen 3-3. Erän loppu puoliskolla Apassit saivat kuitenkin pallon vielä vastustajan verkkoon ja pisteet jäivät isännille numeroin 5-3.


Turnauksen saldona oli siis tasapeli ja 2 voittoa. Koko joukkue ansaitsee kehuja hyvistä suorituksista kentallä ja ennen kaikkea sen ulkopuolella omalla esimerkillään .

3 tähteä Joona Niiranen. Taisteli ja näytti kapun nauha käsivarressa esimerkkiä muulle joukkueelle.

2 tähteä Miro Karppa. Piti vaikeina hetkinä torjunnoillaan joukkuetta pystyssä

1 tähti Markus Reijonen. Teki todella paljon töitä niin puolustus ja hyökkäys päässä.


   
Lisää uutisia
F2 (11)
«  Syyskuu   »
Kategoriat