Apassien E2 junnuille 2 makeaa voittoa Pohjantien koululta
8.12.2019 20:26 Uutisointi / E2 (09-10)

E2 joukkueelle täysi pistepotti Kuopiosta.

Apassien E2 juniorit matkasivat Kuopioon Pohjantien koululle Savo-Karjalan piirisarjan turnaukseen.

Aamun ensimmäisestä ottelusta tiedettiin jo ennakkoon, että siitä tulisi tiukka ja kova aamunavaus pikku Apasseille, kun vastaan asteli aina vaarallinen isäntä joukkue Welhot. Isännät avasivatkin pelin varsin vahvasti, kun pelikello ei ehtinyt käydä kuin 24 sekuntia ja pallo oli Apassivahti Juho Tuonosen selän takana. Ensimmäinen erä oli muutenkin hieman levotonta pelaamista Apassi pojilla. Toiseen ja kolmanteen erään valmennus sai pojille oikean asenteen päälle ja Apassit namuttelivat makean 9-4 voiton.

Päivän toinen peli piti olla ennakkoon helpompi, kun vastassa oli PyU Pyhäjärveltä. Liekkö pojilla ollut jo Joulupukki ja lahjat mielessä avauksessa, kun ajassa 00:31 komeilivat taululla numerot 0-2 vastustajalle. Jälleen valmenustiimin oli heräteltävä pojat joulu-unista takaisin säbäkentälle, jotta saataisiin oma peli kulkemaan normaalilla tavalla. Pikku hiljaa Apassit heräilivät ja naatiskelivat makoisan 16-3 voiton kahteen erään.

Piirisarja jäi joulutauolle 4 pelatun turnauksen jälkeen. Apassien E2 joukkue on pystynyt taistelemaan voiton jokaisesta pelaamastaan pelistä. Tästä on hyvä jatkaa kevät kaudelle ja toivottavasti kohti aluefinaaleja.

Welhot - Apassit 4 - 9

Apassit - PyU 16 - 3   
Lisää uutisia
F2 (11)
«  Syyskuu   »
Kategoriat