F2 juniorit ansaitulle joulutauolle hyvien esitysten jälkeen.
15.12.2019 21:03 Uutisointi / F2 (11)

F2 juniorit ansaitulle joulutauolle hyvien esitysten jälkeen.

Apassien F2 junioreiden matkakohteeksi valikoitui Suininlahden koulu ja siellä järjestetty piirisarjan vuoden viimeinen osaturnaus. Vastassa oli Pohjois-Karjalan joukkueita, joiden peliesityksistä ei vielä tällä kaudella ollut mitään tietoa. Pojat kuitenkin olivat aamusta lähtien hyvällä asenteella mukana ja peli ilo säilyi koko päivän.


Päivän ensimmäiseen peliin vastaan saatiin Leba-96 Kontiolahdelta. Apassi junnujen taisteluasenne ja tsemppaus tuottivat pian tulosta ja maalihanatkin avautuivat. Alkuun tehtiin maaleja vuorotellen, mutta poikien tiivistettyä hieman puolustusta, ei vastustaja löytänyt enää keinoja puolustuksen puhkaisemiseen. Näin ollen Apasseille melko selkeä 8 - 2 voitto.

Päivän toisessa pelissä vastassa oli Joensuun ylpeys Josba. Heti pelin alussa Apassi pojat ottivat turvllisen tuntuisen 5-0 johdon. Liekkö se kaikkien tuntema hyvänolon tunne hiipinyt puseroon, kun Josba teki kaksi salama maalia kaventaen 5-2. Apassit kuitenkin reagoi nopeasti ja lisäsi kaasua namutellen lopulta 11 - 3 voiton.

Pävän kolmannessa ja viimeisessä pelissä Josballe tarjottiin mahdollisuus revanssiin, kun joukkueet kohtasivat uudelleen. Ottelu alkoi Apassien hallinnassa ja maalejakin tehtiin. Erätauolle mentiin turvallisen tuntuisessa 7-2 johdossa. Toisessa erässä alkoi tapahtua kummia, kun kaveri tuli melko nopeasti tasoihin 7-7, josta vielä kuitenkin toivuttiin hetkellisesti. Kuten hyvin monesti aiemminkin, kun joukkue saa hurmoksen päälle, on sitä vaikea pysäyttää niin kävi nytkin. Josba naulasi tarvittavat maalit ja otti itselleen makoisan revanssin numeroin 8 - 9.

Kokonaisuuten pojat pelasivat kauden tähän asti parasta ja ehjintä peliä. Tästä on hyvä jatkaa kohti tiistain legendaarista boy´s vs dad´s peliä ja ennekaikkea ANSAITTUA joulutaukoa.

Päivän tähdet jakoi joukkueenjohtaja Sanna Sopanen.

3 tähteä: Joukkueen sisäinen tsemppaus ja kannustus

2 tähteä: Markus Reijonen: jälleen oli pojan tekeminen rautaa vaikka onkin vuotta nuorempi kuin muut

1 tähti: Joukkueen syöttöpeli oli huomattavasti vastustajaa edellä.


   
Lisää uutisia
Nilsiän Apassit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat